• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti Denizli il başkanı görevinden istifa etti

Yeniakit Publisher
2015-09-01 14:09:00 -
AK Parti Denizli il başkanı görevinden istifa etti

AK Parti Bolu İl Başkanı'ndan sonra AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, 1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Tin, partinin kuruluşundan bu yana görev aldığını ve daha önce milletvekili adaylığını yaşadığını hatırlattı.

Halkın üç dönem AK Parti'yi tek başına iktidar yaptığını ifade eden Tin, şunları söyledi:

"7 Haziran'da sandıktan çıkan sonucu aldık. Sayın Başbakanımız muhalefet partileriyle koalisyon hükümeti kurulması için çalıştı, partilerle birden fazla görüşme yaptı ama görüşmelerde koalisyon oluşmadı ve 1 Kasım'da seçim yapılması kararı alındı. 1 Kasım Türkiye'nin umudunun seçimi olacaktır, tekrar huzurun ve barışın ve birlikteliğin devamı için önemli bir karar zamanıdır. Yaklaşan erken seçimde bize bir görev verildi. Sayın Başbakanımızın takdiriyle, Sayın Bakanımızın yine destekleriyle, teşkilat başkanımız bizi bugün arayarak il başkanlığı görevinden ayrılmamızın bilgisini verdiler. Biz nerede olursa olsun partimizin verdiği her göreve her zaman hazırız. Yine verilen bu görevle 26. dönem milletvekilliği aday adaylığı için yürütmekte olduğumuz il başkanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım."

Tin, 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını, yaşanan sıkıntılı günlerin en hızlı şekilde atlatılmasını dilediğini kaydetti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23