• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Zeki Üçok: Gülen CIA'nın emrinde

Yeniakit Publisher
2014-10-25 11:17:00 - 2014-10-25 12:26:26
Ahmet Zeki Üçok: Gülen CIA'nın emrinde

Ahmet Zeki Üçok, A Haber'de yayınlanan Deşifre programına katılarak paralel yapıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Üçok, Gülen CIA'nın emrinde' dedi.

Ahmet Zeki Üçok, A Haber'de yayınlanan Deşifre programına katılarak paralel yapıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Üçok, 'Gülen CIA'nın emrinde' dedi.

Üçok, "Çok usulsüzce işler yapıldı ve bunları yapanlar şu anki paralel yapının emrinde olan hakim savcılar. Beni hiç tanımayan kişileri aleyhime ifade vermeleri için kendi eşleriyle tehdit edip ifade verdiriyorlardı." dedi.

"GÜLEN CIA'İN EMRİNDE" 

"Bu işler böyle yürütüldüğü sürece bugün benim başıma gelenler yarın herkesin başına gelebilir." diyen Üçok, "17 Aralık operasyonları başarılı olsaydı Gülen ABD'den Humeyni gibi gelecekti. Gülenin siyasi bir amacı varsa gelsin Türkiye'ye ABD'de ne işi var. Gülen aldığım haberlere göre tamamen CIA'nın kontrolünde." açıklamalarını kullandı.

"CEMAAT TSK'YA 86'DA SIZDI"

1986'da 350-400 cemaat üyesi Türkçe sorular verilerek TSK'ya yerleştirildiğinin altını çizen Albay Üçok, "Türk askerinin en iyi Generalleri Albayları o zamanlarda etkisiz bırakıldı. Cemaatin TSK'da yapılanması 1986'da başladı." dedi.

"ZEKERİYA ÖZ CEZASIZ KALMAYACAK"

"Zekeriya Öz Karargah evleri soruşturmasında benden yardım istedi." diyen Üçok, "Zekeriya Öz çok havalı gezerdi zamanında. İlerde nasıl anılacağını göreceğiz. Öz'ün yaptıklarının cezasız kalmayacağına yürekten inanıyorum." şeklinde konuştu.

"ZEKERİYA ÖZ BİZE ŞANTAJ YAPTI"

"Öz'ün elinde bir komutanın oğlunun kız arkadaşıyla birlikte olduğu ilişkisinin CD'si vardı." ifadelerini kullanan Albay Üçok, "Zekeriya Öz'de bazı savcı ve hakimlerin de cinsel içerikli CD'leri vardı. Cinsel içerikli görüntüleri bana gösterdi. Beni bir çok şeyle ve kızımı öldürmekle tehdit ettiler. Zekeriya Öz ile ilgili suç duyurusunda bulundum. İlerleyen süreçte herkes içeriğini görecek." açıklamalarıyla sözlerini noktaladı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23