• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Keleş: "Gülen bütün gücüyle 28 Şubat'a destek verdi!"

Yeniakit Publisher
2014-04-19 18:47:00 - 2014-04-19 18:55:21

Bir dönem Gülen grubunda etkin bir konumda bulunan Prof. Dr. Ahmet Keleş, Paralel Yapı'nın 28 Şubat sürecindeki katkı ve desteğini deşifre ederek, "O dönemde mağdur olan Müslümanların arkasındaki tüm günahın, tüm vebalin sorumlulusu Fethullah Gülen'dir" dedi.

YENİAKİT.COM.TR / ÖZEL - Kanal A televizyonunda katıldığı bir programda Fethullah Gülen'in 28 Şubat'a olan desteğini deşifre eden Prof.Dr. Ahmet Keleş, o döneme ilişkin şok ifşaatlarda bulundu.

28 Şubat sürecinde tüm Müslüman cemaatlerin, en çok da rahmetli Erbakan'ın siyasi hareket olarak mağdur edildiğini vurgulayan Keleş, Post modern darbe olarak tarihe geçen o süreçte, Fetullah Gülen'in Paralel Yapı mensuplarını üst düzeyde alarma geçirerek, cemaatin bütün gücüyle arka plandan 28 Şubat'a destek verdiğini söyledi.

28 Şubat'ta Gülen grubunun kesinlikle mağdur olmadığını belirten Keleş şunları söyledi:

"Kimse çıkıp da 'bu paralel yapı o dönemde mağdur oldu, Fetullah Gülen Türkiye'de yaşayabilecek durumu bulamadığı için ABD'ye kaçtı' falan demesin! Asla böyle bir durum söz konusu değildir.. Gülen ABD'ye de kaçmamıştır; mağdur olan tüm Müslümanların vebali de Fethullah Gülen'indir..

(...)

Sokakta başörtüsü mücadelesi veren bacılarımızın yanında olmadıkları gibi, o mücadele veren bacılarımızın mağduriyetinin de arka planında yer aldılar. Ve çok net söylüyorum, verilen emirle dershanelerde, okullarda hatta hizmet mensubu kişilerin özel sektördeki işyerlerindeki başörtülüler bile tamamen tasfiye edildi; ya başları açıldı ya da işten atıldılar!

Ve ben şuna şahidim; bir toplantıda bir arkadaş dedi ki: 'benim bölgemde elhamdülillah başını örten bir kişi kalmadı!' Bunu duyunca kanım dondu.. O arkadaşın yanına gittim ve dedim ki: 'Sen ağzından çıkanın farkında mısın?.. Sokakta başörtüsü mücadelesi veren bacının derdi derdin değil; bir de başını örtmüş bacımın başını açtığına hamd ediyorsun, Allah'tan kork, bu nasıl bir Müslümanlıktır!'

(...)

28 Şubat sürecinde başörtülü evlatlarımızın hepsinin karşısına geçildi ve denildi ki: 'şimdi hizmet için başınızı açacaksınız!'

(...)

28 Şubat süreci açık bir biçimde Paralel Yapı'nın desteklediği bir süreçti..
Sürecin aktörleri, bu yapının başında bulunan zâtı, görevini burda başarıyla îfâ ettiği gün, yeşil pasaportunu da cebine koyarak ABD'de hazırlanan yerine uğurladı.. Gülen kaçmadı ve kesinlikle 28 Şubat sürecinin mağduru değildir.."

www.yeniakit.com.tr

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23