• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahenk İstanbul’da faizsiz 80 ay vade ile ev alma imkanı

Yeniakit Publisher
2016-04-04 13:23:00 - 2018-10-21 22:22:30
Ahenk İstanbul’da faizsiz 80 ay vade ile ev alma imkanı

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Emin İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle alıcılara sunuluyor.

Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımlarına devam eden Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Eminevim İnşaat'ın Gürpınar’ da yapımına Haziran 2012, satışlarına ise 01.03.2013 'te başlayıp Eylül 2015'te tamamladığı projesi AHENK İSTANBUL'da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor denize yürüme mesafesinde olan, Ahenk İstanbul'da, son konutlar sahiplerini bekliyor. Sakinlerinin huzurlu ve rahat bir hayatın ayrıcalığını yaşaması için sunduğu olanaklarla da fark yaratıyor.

Proje ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan Emin Grup Genel Müdürü İbrahim Çonkar; Emin Grup olarak bünyemizde bulunan şirketlerimizden Eminevim ile yıllardır insanların faizsiz ev sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Grup bünyemizde bulunan Emin İnşaat ile bu hizmetimize devam ediyoruz.

Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımımız olan ve yapımına Haziran 2012, satışlarına ise 01.03.2013 'te başlayıp, Eylül 2015'te tamamladığımız projemiz ‘Ahenk İstanbul’ ile vatandaşımıza; denize yürüme mesafesinde, doğa ile iç içe rahat ve konforlu bir yaşamın yanı sıra bir çok imkanı da beraberinde sunuyoruz.

%30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor

Yapı sektöründe dinamik ve yenilikçi yaklaşımımızla öne çıkarken, Emin İnşaat'ın vatandaşımıza sunduğu projesi olan AHENK İSTANBUL’ da konut satışlarımızda hızla devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü’nün benzersiz yaşam alanı Ahenk İstanbul’da, dairelerimizin büyük bir kısmı kısa sürede alıcı bulurken, kalan az sayıdaki konutlaramızı da kısa süre devam edecek olan %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle vatandaşlarımıza sunuyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Projemiz 2 etaptan oluşuyor

2 etaptan oluşan projemiz. Site içinde aile konseptine önem veren ve toplu taşıma araçlarının önünden geçtiği, denize yürüme mesafesindedir. 1+1 dairelerimizin satışı halkımızın yoğun ilgisi sayesinde tamamen satılmış durumda. Satışına devam ettiğimiz kalan çok az sayıda dairelerimiz ise 2+1, 3+1, 4+1dbx ve 5+1dbx dairelerimiz.

Kaliteli bir yaşamın adresi: AHENK İSTANBUL

Sakinlerinin huzurlu ve rahat bir hayatın ayrıcalığını yaşaması için her türlü ayrıntının düşünüldüğü AHENK İSTANBUL'da bay ve bayan iki kapalı ve yarı olimpik havuzun yanında kapalı çocuk havuzu açık ve kapalı alanlarda spor yapabilmeniz için bay ve bayanlara ayrı ayrı fitness salonları ve çocuklar için oyun alanları Ahenk İstanbul'un sunduğu sosyal alanlar arasında yer alıyor. Kumkapı’daki İstanbul balık halinin 240 bin m2 bir alan içinde 3 km yakınımızda oluşu bölgemize bir hareketlilik getirmiştir. Bunun yanı sıra çevremizde 1 km’lik bir alan içinde birçok kolej, lise ve üniversitelerin bulunması da lokasyonumuzu benzersiz kılmaktadır.

Emin Grup hakkında:

Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başarmıştır. Kurduğu sistem ile 80 bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlamıştır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23