• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Adenya Hotel misafirlerine eski Ramazan geleneklerini yeniden yaşatıyor…

Yeniakit Publisher
2014-06-16 14:40:00 - 2014-06-16 14:48:12
Adenya Hotel misafirlerine eski Ramazan geleneklerini yeniden yaşatıyor…

Adenya Hotel iftar sofraları ve sonrası için çeşit çeşit eğlenceleri, geleneksel tatları ve farklı sürprizleri ile Ramazan için konuklarına doyumsuz bir program hazırlıyor. Adenya Hotel, keyifle hazırlanan özel mönüleri, eşsiz tatların bir araya geldiği Akşam yemeklerine eşlik eden canlı müzik dinletileri ile Ramazan geleneklerini yeniden canlandırıyor.

AdenyaHotels’inramazan programları hakkında Genel Koordinatörü İlknur Tataroğlu bilgiler verdi.

AdenyaHotels’de Ramazan ayında misafirlere hem eşsiz bir tatil hem deibadetlerini doyasıya gerçekleştirecekleri550 kişilik mescit de hoca eşliğindeteravih namazı imkânı sunduklarınısöyleyen İlknur Tataroğlu, özenle hazırlananiftar ve sahur mönüsünün Türkve Osmanlı mutfağının en özel yemeklerindenoluştuğunu belirtti. Tataroğlu,iftardan sahura kadar misafirlerine eskiramazanları yeniden doyasıya yaşatmaheyecanı ile en iyisini gerçekleştirmeyihedeflediklerini söyledi.

RAMAZANA ÖZEL SÜPRİZLER

Otelin Ramazan etkinlikleri içerisindeyer alan programlar hakkında bilgilerveren İlknur Tataroğlu sözlerine şöyledevam etti: “Ramazan boyunca misafirlerimiz için her ayrıntısı düşünerekhazırlanmış eski Ramazanları canlandırdığımızRamazan Sokağımızda, birbirindenözel sanatçılarımız, OsmanlıKostümlü şerbetçi, elmalı şeker dağıtıcısı,tahta bacak, masal çadırına kadartüm ayrıntılar düşünüldü. Ramazan

Davulcusu, geleneksel Türk manilerieşliğinde misafirlerimizi sahuradavet edecek. Ramazanda oruçlu olanmisafirlerimiz için sahura kadar Spamerkezimiz, havuzlarımız ve ışıklandırılanplajlarımız kullanıma açık olacak.Ramazana özel birçok sürprizlerimizlemisafirlerimizi ağırlayacağız.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TÜRKİYE DE İLK HELAL TURİZM BELGELİ OTELİZ

Ramazan mönüleri hakkında bilgilerveren Tataroğlu sözlerine şunları ekledi:“ İlahiler ve Neyzenler ile eşsiz iftar yemeğimizTürk ve Osmanlı mutfağının enözel lezzetlerinden oluşuyor. İslami usullereuygun, tamamen sağlıklıkoşullarda Dünya Helal Birliği tarafındanbelgelendirilmiş mutfağımızda üretimyapılarak ramazana özel sunumlarla hazırlanan mönülerimizle iftardan sahurakadar misafirlerimize hizmet sunmanıntekrar gururunu yaşayacağız. Ramazanayında tatil yapacak olan misafirlerimiziçin uygun fiyat seçenekleri ve kampanyalarsunuyoruz. Ramazan ayında ana yemekleraçık ve kapalı kullanım alanlarıyla800 kişi kapasitesine sahip olan Sedirrestoran’da sunulmaktadır.Türkiye de ilk Helal Turizmbelgeli otelimizde kaliteli ve huzurlu birtatil yapmak isteyen tüm misafirlerimizotelimizi tercih edebilirler.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23