• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den flaş ABD ve Almanya açıklaması: Artık öğrendiler!

Yeniakit Publisher
2018-02-17 16:41:00 -
AK Parti'den flaş ABD ve Almanya açıklaması: Artık öğrendiler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Şimdi Amerika bizimle eşit bir şekilde konuşuyor mu? Almanya eşit bir şekilde konuşuyor mu? Artık eşit bir şekilde konuşmayı öğrendiler. Türkiye'nin herhangi bir ülke olmadığını öğrendiler." dedi.

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi'nde, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana milletle yol yürüdüğünü, o nedenle sorumluluklarının büyük olduğunu belirtti.

ERDOĞAN'I GENEL MÜDÜR KILIÇDAROĞLU İLE KARIŞTIRMASINLAR

AK Parti'yi diğer siyasi partilerden ayıran özelliğinin lider, teşkilat ve millet bağı olduğunu ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Birileri bizim liderimizle, Recep Tayyip Erdoğan ile kurduğumuz ilişkiyi anlamakta zorluk çekiyor. Hani derler ya 'Dervişin fikri ne ise zikri de odur, kişi başkasını kendisi gibi bilir. Recep Tayyip Erdoğan'ı, Genel Müdür Kemal Kılıçdaroğlu ile karıştırmasınlar. Kemal Kılıçdaroğlu, lider değil genel başkandır. Son kongreyle genel başkanlığı da şaibeli hale gelmiştir. Lider, milletinin bütün hassasiyetlerini, bütün derdini, kendisine hassasiyetle dert edinmiş kişidir. Lider, günde 18-20 saat milleti için çalışan, milleti için gece hayallerini rüya olarak görendir. Lider Recep Tayyip Erdoğan'dır."

TAYYİP ERDOĞAN'LA KİMSEYİ MUKAYESE ETMESİNLER
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ünal, liderin zor günde milletinin yanında "Elif" gibi dim dik duran kişi olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lider,15 Temmuz gecesi, gözleri çakmak çakmak, kalbinde korkunun zerresi olmadan, cesaretle milletin önüne düşendir. Lider Marmaris'ten uçağa bindiğinde bir belirsizliğe uçabilen ve pilot kendisine 'Efendim Yunanistan'a, Katar'a gidebiliriz' dediğinde; 'Benim yerim ölüm de olsa milletimin yanıdır' diyen Recep Tayyip Erdoğan'dır. Siz uçaktan indiğinizde, tankların yanından kontrollü bir şekilde sıvışanlarsınız, kaçanlarsınız. O yüzden kalkıp da Tayyip Erdoğan'la kimseyi mukayese etmesinler. Bizim Tayyip Erdoğan'a teslimiyetimiz, Tayyip Erdoğan'ın istikametine, hayallerine, bu millete duyduğu aşka teslimiyetimizdir."

TÜRKİYE'NİN HERHANGİ BİR ÜLKE OLMADIĞINI ÖĞRENDİLER

AK Parti'den önce milletin, kendisini en iyi şekilde temsil edecek bir lidere hasret içerisinde olduğuna dikkati çeken Ünal, şunları kaydetti:

"Bu millet istiyordu ki 'Benim temsilcim yurt dışına gittiğinde başka liderlerin önünde el ovuşturmasın.' Bu millet kendi heyacanını, davasını, kavgasını, imanını taşıyacak bir adam istiyordu, Recep Tayyip Erdoğan'ı getirdi. Artık biz uluslararası ilişkilerde eşit ilişki kuruyoruz. Ne dedik? Masaya oturduğumuzda bizimle eşit konuşacaksanız sizinle konuşuruz. Şimdi Amerika bizimle eşit bir şekilde konuşuyor mu? Almanya eşit bir şekilde konuşuyor mu? Artık eşit bir şekilde konuşmayı öğrendiler. Türkiye'nin herhangi bir ülke olmadığını öğrendiler. Bunu onlara bu milletin adamı, sağlam irade, Recep Tayyip Erdoğan ile onun teşkilatları, arkasında dağ gibi duran sizler öğrettiniz."

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23