• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD ağır bombardıman uçaklarını getirdi

Yeniakit Publisher
2018-02-19 18:16:00 -
ABD ağır bombardıman uçaklarını getirdi

Pentagon’un, Afganistan’daki generallerine Taliban’a karşı savaşta daha fazla yetki verildiği iddia edildi.

Bu iddialar doğrultusunda Afganistan İslam Emirliği Taliban Hareketinden açıklama yapıldı:

“Bazı ABD kaynakları ve medya organları bu yetkililerin verilmesinin, son derece etkili olduğunu belirtiyor.

Öte yandan, Afganistan’ın ulusal egemenliğini ve bağımsızlığını korumayı iddia eden kukla Kabil rejimi, Pentagon’un kararını takdir ettiğini ve destek verdiğini ifade etti.

Savunma Bakanlığının bildirildiğine göre, genelkurmay personeli B52 bombardıman uçaklarının yaygın kullanımını bir gereklilik olarak görmüş ve Taliban’ı yenmekte önemli bir rol oynayacağı tahmininde bulunmuş.

Fakat Pentagon ve Kabil rejim generalleri, George Bush tarafından 17 yıl önce kabul edilen ve bu yıkıcı amaç için kullanılan önemli silah ve araçların, savunmasız Afganların öldürülmesinin sebebi haline gelen B52 uçakları olduğu ve bu zulüm ve acımasızlığın taktiklerini yıllarca tekrarladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sonuçlar gün ışığı kadar netti; Afgan halkı Amerikan zorbalığına karşı durdu ve mümkün olan her şekilde Mücahidleri destekledi.

Ayrıca Müvahhidler Allah’ın yardımı ile savaş taktiklerini bozarak ve Afgan topraklarının yüzde 80’inin yetki ve kontrolünü geri alarak Amerikalılar karşısında zafer kazandı.

Amerikan generalleri ve Kabil’deki kukla hükümdarlar, Pentagon ve NATO’nun en deneyimli generallerinin planladığı B52 bombardıman uçakları, kimyasal silahlar da dahil olmak üzere zalimce ve korkunç stratejilerle Afgan ulusunun tanık olduğunun bilincinde olmalı; bu nedenle her durumda dikkatli olmalılar.

17 yıllık savaşın ardından Trump ve onun duyarsız generallerinin, Mücahidleri ve Afgan halkını B52 uçaklarıyla terörize etme misyonuna başladılar ve bu da Allah’ın izniyle tüm seçeneklerini tükettiklerini ve düşüşe doğru yola çıktığını gösteriyor.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23