• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

70 Yaşındaki Müslümana Komünist zulmü!

Yeniakit Publisher
2017-03-27 16:56:00 -
70 Yaşındaki Müslümana Komünist zulmü!

Çin'nin Uygurlu müslümanlara zulmü bitmek bilmiyor. Çin güvenlik güçleri işgal ettikleri Kaşgar bölgesinde 70 yaşındaki Uygurlu Nine'ye ''izin belgesi'' bahanesi ile şiddet uyguladı.

70 yaşlarında olduğu tahmin edilen Uygurlu Nine, oturduğu Kaşgar şehir merkezi’nden kent civarındaki bir yakınını ziyaret etmek için yola çıktı, Ana yola geldiğinde Çin işgal polisleri tarafından engellenerek izin belgesi isteniyor. İzin belgesini gösteremeyince zorla evine geri gönderildi. 

Çinlerin dışındaki bütün toplumlarda sebep ne olursa olsun, yaşlılara saygı ve onlara hürmet vardır. Ortak insanı değerler noktasında aynı tavrı gösterirler.

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi özellikle Çin Komünist Partisi iktidarının yetiştirdiği Ateist ve Çin tipi komünist ideoloji ile yetiştirilen  bu insanı değerlerin zerresinini olmadığı açıkça görülüyor.

Bugün Doğu Türkistan’da İşgalcı Çin yönetiminin Müslüman Uygur Türklerine reva gördüklerini bu ve benzer uygulamaların Hitler Almanyası’nın Nazi Faşistlerinden yaptıklarınıdan hiç bir farkı bulunmamaktadır. Bugün BM. Antisemitizm’i yanı Yahudi Düşmanlığını bir insanlık suçu olarak kabul etmiş ve bunu yapanları cezalandırmaktadır. Sırp Kasabı Miloseviç ve Sırp Alça Katili  Karardiçler Müslüman Boşnakları sırf Müslüman ve Türk olarak katlettikleri için yargılamış ve gerekli cezalara çarptırmıştır.

Doğu Türkistan’da bu Ülkede sırf Müslüman ve Türk oldukları için katledilen,aşağlanan ve horlanan Uygur Türklerine yaptıkları zulüm için ÇKP.Diktatörlerinin kol ve el çomakları de aynen Miloseviz ve Katil Karaçdiç gibi yakalanmalı ve Uluslar arası Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalıdır !
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23