• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

2000 hâkimden karanlık plân

Yeniakit Publisher
2015-05-23 07:31:00 - 2015-05-23 07:31:22
2000 hâkimden karanlık plân

7 Haziran seçimlerini ölüm-kalım savaşı olarak gören Paralel örgütün karanlık planlar yaptığı ortaya çıktı. İzmir’de eşi paralel yapıya çalışan bir ev hanımı, Akit’e yaptığı açıklamada, “2000’den fazla hakimle seçim gecesi hile yapılacağını, YSK’ya siber saldırı düzenleneceğini öğrendim. Ailemin bu işten zarar görmesinden ve eşimin hapse girmesinden korkuyorum” dedi.

HALİS MUTLU / ANKARA - Paralel Yapı’nın “ölüm kalım savaşı” olarak gördüğü 7 Haziran genel seçimleri için karanlık planlar yaptığı ortaya çıktı. Eşinin İzmir’de paralel yapının mütevelli heyetinde yer aldığı ev hanımı A.D paralel yapının kirli seçim planını Yeni Akit’e anlattı. Eşinden seçime paralel yapıya mensup hakimler eliyle hile karıştırılacağını duyduğunu anlatan A.D, bunun seçim akşamı YSK’nın il ve ilçe seçim kurullarında bulunan paralel hakimler vasıtasıyla yapılacağını öğrendiğini aktardı.

PARALEL YAPI BÜYÜK ŞAİBE PEŞİNDE

Paralel Yapı’nın son günlerde seçimlere yönelik İzmir merkezli önemli toplantılar yaptığını Akit’e anlatan A.D, eşinin de mütevelli heyeti üyesi olarak bu toplantılara sürekli katıldığını söyledi. Toplantı detaylarını eşinden duyduğunu söyleyen A.D, son günlerde paralel yapı medyasının “Ak Parti seçimlerde hile yapacak” şeklindeki haberlerinin, paralel yapının kirli seçim planlarını doğruladığını anlattı. Son öğrendiği bilgiden dolayı eşinin hayatı için endişelendiğini aktaran A.D, “Bunların seçimde yapacakları şaibe planından dolayı, eşimin de hapse girmesinden korkuyorum” dedi.

HİLE YAPIP AK PARTİ’YE YIKACAKLAR

Toplantıda konuşulan tüm ayrıntıları eşinin kendisiyle paylaşmadığını söyleyen A.D, aldığı bilginin bile kendisini çok korkuttuğunu ifade etti. Paralel Yapı’ya mensup 2000’in üzerinde hakim olduğunun toplantıda ifade edildiğini ve bu hakimler vasıtasıyla seçim akşamı, il ve ilçe seçim kurularında seçim sonuçlarına müdahale edileceğini öğrendiğini belirten A.D, yapılacak hilenin paralel medya tarafından Ak Parti’nin üstüne atılacağı şeklinde plan yapıldığını anlattı. Tüm Türkiye’de bu yönde toplantılar yapıldığını eşinden öğrendiğini aktaran A.D, il, ilçe seçim kurullarına ve YSK’ya eşzamanlı olarak siber saldırı yapılacağını, bu saldırı esnasında paralel hakimlerin devreye girerek seçim sonuçlarını değiştireceğini ifade etti.

PARALEL HABER AJANSI SONUÇLARI YANLIŞ VERECEK

Şimdiden birçok hakimle teker teker görüşüldüğünü söyleyen A.D, seçim kurullarına Paralel Yapı’nın adamlarının yerleştirildiğini, paralel yapının seçim sonuçlarına müdahale için siber hacker timi kurduğunu öğrendiğini anlattı. Bu timin küresel çapta operasyonlar yapan bir tim olduğunu öğrendiğini, Paralel Yapı’nın yayın organları ve haber ajansı Cihan’ın seçim sonuçlarını da kamuoyuna duyururken geçen seçimlerde yaptığının benzeri şekilde Ak Parti oylarının seçim sonuçlarının açıklandığı ilk saatlerde sisteme girilmeyeceği ve bu sayede il ve ilçe seçim kurullarındaki hakimlere zaman kazandırılacağını söyledi. A.D, Paralel Yapı’nın yaptığı planlar doğrultusunda Paralel Yapı’ya ait evlerde kalan tüm öğrencilerin de il ve ilçe seçim kurullarının önüne gönderileceği ve bu kurulların önünde Ak Parti’nin hile yaptığı propagandasının yapılacağı ve Paralel Yapı’nın yayın organlarının da il ve ilçe seçim kurullarının önünden kesintisiz canlı yayınlar yaparak algı operasyonu yapacağını ifade etti.

TALİMATI GÜLEN VERDİ

Eşinin, talimatın Fetullah Gülen’den geldiğini anlattığını söyleyen A.D, son günlerde yayınlanan Gülen’in sohbetindeki ‘hızınızı artırın’ mesajının da bununla ilgili olduğunu söyledi. A.D, son günlerde İzmir’de Paralel Yapı’nın toplantılara hız verdiğini ve seçim sonuçlarını değiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Eşinin ve çocuklarının Paralel Yapı yüzünden zarar göreceğinden endişelendiğini belirten A.D, “Ülkem ve milletim için bu bilgileri size aktarmayı kendim için bir borç bildim” dedi.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23