• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

16 nisan düğün günü

Yeniakit Publisher
2017-03-26 07:21:00 -
16 nisan düğün günü

Antalya’da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu milletin cebinden paralarını çalanlar, paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan kâbus günüdür. Ama istikrar getiren yeni sistemle 2023 hedeflerine ulaşacak Türkiye için düğün günüdür, bayram günüdür” dedi.

YENİ AKİT / ANTALYAAntalya’da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi üzerinde kendisini bekleyen onbinlerce vatandaşlara hitap etti. Konuşmasına tüm vatandaşları selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 11 aylık bir aranın ardından, Antalyalılarla beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

“FETÖ, ANTALYA İLE ARAMA GİRDİ”

Cumhurbaşkanı, geçen yıl 16 Temmuz’da Samuel Eto’o Vakfı’nın Kamerunlu çocuklar için gerçekleştireceği bir organizasyon dolayısıyla Antalya’da olacaklarını hatırlatarak, “Fakat bir önceki gece Türkiye, tarihinin en alçak, en sinsi, en ahlaksız darbe teşebbüsüne maruz kaldı. FETÖ ihanet çetesi mensupları devletin namuslarına emanet ettiği silahları milletimize doğrultarak darbe yapmaya kalktılar. Ancak tüm kalleşliklerine ve alçaklıklarına rağmen Türkiye’yi teslim alamadılar. Emanete halel getirmedik” diye konuştu.

PARALEL ÇETELERİN KÂBUS GÜNÜ

16 Nisan Anayasa değişiklik referandum sürecine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Bu milletin cebinden paralarını çalanlar, hak etmedikleri bir gücü kullanarak kendilerine paralel iktidar kuranlar için 16 Nisan elbette kâbus günüdür. Onun için istemiyorlar. Ama istikrar ve güven ortamını garanti altına alacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle 2023 hedeflerine ulaşarak dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacak Türkiye için 16 Nisan düğün günüdür, bayram günüdür.” 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MEMUR-SEN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Daha sonra Memur-Sen 5. Büyük Türkiye Buluşması’na katılan Erdoğan, “Türkiye’nin daha büyük, müreffeh ve güçlü bir ülke olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan Memur-Sen, 15 Temmuz’da olduğu gibi milli iradeye canı pahasına sahip çıkan, darbecilere meydanları dar eden büyük bir ailedir. Ülkemizin en etkili ve en güçlü sivil toplum örgütü olarak milli irade ve demokrasinin sancaktarlığını yapıyor” diye konuştu.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23