• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte 15 Temmuz'da sevinç çığlıkları atanlar

Yeniakit Publisher
2017-11-10 08:22:00 - 2017-11-10 08:46:20
İşte 15 Temmuz'da sevinç çığlıkları atanlar

Murat Kelkitlioğlu, bugünkü yazısından 15 Temmuz’da ‘darbe’ yapıldığı için sevinenlerin kim olduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü muhtarlar toplantısında 15 Temmuz’da FETÖ’cü vatan hainlerinin kalkıştığı darbe girişimine ‘çığlık’ atarak kutlayanları bildiklerini belirtmişti.

Bugünkü yazısında Erdoğan’ın sözlerinden yola çıkarak 15 Temmuz’da çığlık atanların kim olduklarını açılayan Akşam gazetesi yazarı Murat Kelkitlioğlu, Batı’nın demokrasi, insan hakları, barış söylemlerinin aslında birer maske olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün söylediği ''15 Temmuz gecesi sevinç çığılıkları atanları biliyoruz, bunları televizyonlarda söylemiyoruz ama uluslararası toplantılarda anlatıyoruz.'' Sözlerini aktaran Kelkitlioğlu; ''Her fırsatta bize demokrasi dersi vermeye kalkan Avrupa, 15 Temmuz ihanet girişimi sonrası darbeye karşı net bir tavır almaktan imtina etti. Bu ayıplarını biliyorduk, Cumhurbaşkanı’nı dinleyince bu ayıbın sadece suskunluktan ibaret olmadığını da anlamış olduk'' dedi.

Türk milletinin söz konusu vatan olunca neler yapacağını hâlâ anlamamış olan Türkiye düşmanı ‘yabancılar’ın 15 Temmuz’da çığlıklar atmasının normal olduğunu belirten Kelkitlioğlu; ''Peki içimizde olup da o gece sadece çığlık değil televizyon karşısında göbek atanlara ne demeli?'' diye sordu.

Kelkitlioğlu ‘’15 Temmuz gecesi milletin büyük bir bölümü darbecilere karşı sokaklara inerken, elit azınlıkların marketlere, ATM’lere hücum ettiğini ve belli bölgelerde tanklara alkış tuttuklarını hatırlatarak ''Ya siyasetten, iş dünyasına, bürokrasiden, medyaya köşe başlarını tutanlar atmadı mı o çığlıkları! Birbirlerini arayıp, nabız yoklamadılar mı? El ovuşturup, artık ‘her şey bitti’ diye birbirlerini kutlamadılar mı?'' dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kelkitlioğlu yazısının son kısmında ise darbecilere alkış tutanların 15 Temmuz’dan sonra ‘darbe karşıtı’, ‘vatan millet aşkıyla yanıp tutuşan’ insanlara dönüştüklerinin altını çizerek şöyle dedi; ''Elbette onlar da biliniyor, elbette tarih yazılırken isimleri o sayfalarda yerini alacak. Ve o gecenin utancı boyunlarında hep bir yafta olarak duracak.''

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23