İMSAK 03:34 GÜNEŞ 05:29 ÖĞLE 13:09
İKİNDİ 17:05 AKŞAM 20:35 YATSI 22:21
İstanbul Oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı.
Bazı meyve ve sebzeler soyulduklarında bütün vitamin ve mineralleri kayboluyor. Peki hangi sebze ve meyve kabuğuyla tüketilmeli? 
Patates - C ve B6 vitamini, fosfor, niasin, magnezyum, potasyum, lif ve çinko ve içeriğinde bir çok zengin mineral bulunduran patates, hem saplıklı hem de kalori yönünden oldukça düşüktür. Patatesi soyduğunuz zaman kabukta bulunan birçok vitamin ve mineralin kaybolmasına neden olursunuz. Patates kabuğundaki lif, kalsiyum, demir, potasyum, fosfor, riboflavin, folatta ve A ve K vitaminler, patatesin içerisinden daha yüksektir.
Yeni Akit
Gündeme dair önemli haberler ve son dakika gelişmeleri anında bilgisayarınızda!
Masaüstü bildirimlerini almak ister misiniz?